Skip to main content

Ενημέρωση για τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 7/7/2019

Αγαπητοί Συγχωριανοί,


μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 7 Ιουλίου το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου, ο αντιπρόεδρος, Βασίλης Ράφτης μέχρι και τις επόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το χειμώνα. Ο απερχόμενος πρόεδρος Κωνσταντίνος Τάγαρης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Σύλλογο ως μέλος του Δ.Σ ενώ τα υπόλοιπα μέλη συνεχίζουν κανονικά στις θέσεις τους. Το θετικό της βραδιάς είναι το ενδιαφέρον για την ενασχόληση με τον Σύλλογο και άλλων νέων παιδιών του χωριού μας. Από τη πλευρά μας θα θέλαμε να ζητήσουμε τη στήριξη όλων των χωριανών μας στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, με την έλλειψη οικονομικών πόρων να είναι το μεγάλο αγκάθι στη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί.
Θερμή παράκληση σε όσους χωριανούς θέλουν και μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά τον αγώνα μας για τη στέγη της εκκλησίας αλλά δεν το έχουν κάνει ακόμη, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ.
Βασική προτεραιότητα πλέων είναι η κατασκευή εξ ολοκλήρου της στέγης της εκκλησίας “Αγίας Παρασκευής”, ένα έργο που απαιτεί υπομονή και επιμονή!
Ευελπιστούμε πως σύντομα οι εργασίες θα ξεκινήσουν και το μεγάλο αυτό έργο θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.


Με εκτίμηση,
Δ.Σ Συλλόγου Χλωμιωτών