Skip to main content

Ετήσια εκδήλωση 2019

Αγαπητοί Χλωμιώτες, 

Εκ μέρους του Συλλόγου Χλωμιωτών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στην καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου μας. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ορχήστρα του Τάσου Μαγκλάρα, τη φωνή του Χρήστου Πότση, αλλά και για πρώτη φορά φέτος στην παρέα μας προστέθηκε Dj που έδωσε μια διαφορετική νότα με μεγάλη επιτυχία. 

Για πρώτη φορά φέτος είχαμε 30 δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά. Ο χωριανός μας Οδυσσέας Δράζιος προσέφερε προϊόντα από την κάβα ποτών του “Πωγώνι” στο Ν. Ψυχικό καθώς και ο Χρήστος Κότος ένα καλάθι με εδέσματα από το caffeology που διατηρεί στο Χαλάνδρι. Το μεγάλο μας δώρο ήταν το τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στα Τρίκαλα Κορινθίας που κέρδισε ο χωριανός μας Αντώνης Ράφτης!
 
Στην εκδήλωση διαβάστηκε επιστολή της εκκλησιαστικής επιτροπής με τα έως τώρα αποτελέσματα από τον έρανο που γίνεται για την αποκατάσταση της στέγης της εκκλησίας μας.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών αλλά και των δυσάρεστων και λυπητερών γεγονότων που συνέβησαν στο χωριό μας πριν λίγο καιρό, αρκετοί συγχωριανοί και φίλοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά μας με αποτέλεσμα η εκδήλωση να μην είχε την αναμενόμενη προσέλευση. Καταφέραμε όμως με το κέφι μας να είναι μία πετυχημένη βραδιά με ασταμάτητους χορούς και καλό φαγητό! Ωστόσο χρειαζόμαστε περισσότερη συμμετοχή από όλους στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Χρειαζόμαστε υποστήριξη και βοήθεια!  

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου με θέμα την εκλογή του νέου προέδρου του Συλλόγου και την επανεγγραφή όλων των μελών του.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους απανταχού χωριανούς μας με υγεία το 2019 και προσωπικές επιτυχίες στον καθένα μας. 

Με εκτίμηση, 

Δ.Σ. Συλλόγου Χλωμιωτών “H Αγία Παρασκευή”